Zásady ochrany osobních údajů

Kdo jsme

Osobní stránky na adrese http://www.zemj.com.

Jaké shromažďujeme osobní údaje a proč je shromažďujeme

Komentáře

Když návštěvníci přidají komentář na tento web, jsou shromažďovány údaje zobrazené ve formuláři pro komentář, dále IP adresa návštěvníka a řetězec user agent definující prohlížeč, což pomáhá k detekci spamu.

Službě Gravatar může být poskytnut anonymní řetězec vytvořený z vaší emailové adresy (nazývaný také hash), díky kterému lze určit jestli tuto službu používáte. Zásady ochrany osobních údajů služby Gravatar jsou k dispozici zde: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vašeho komentáře je váš profilový obrázek viditelný pro veřejnost v kontextu vašeho komentáře.

Média

Pokud nahráváte obrázky na tento web, měli byste se vyhnout nahrávání obrázků s vloženými údaji o poloze (EXIF GPS). Návštěvníci webu mohou stáhnout a zobrazit libovolné data o poloze z obrázků na webu.

Kontaktní formuláře

Cookies

Pokud na naše stránky přidáte komentář, můžete povolit uložení jména, emailové adresy a webové stránky do cookies. Tímto způsobem se snažíme zvýšit váš komfort, když budete psát nový komentář už pak nebudete muset tyto údaje znovu vyplňovat. Tyto soubory cookies budou mít životnost jeden rok.

Pokud máte účet a přihlašujete se k tomuto webu, nastavíme dočasné cookie pro ověření, zda váš prohlížeč přijímá soubory cookies. Tento soubor cookie neobsahuje žádné osobní data a při zavření prohlížeče se zruší.

Při přihlašování vám nastavíme také několik souborů cookies pro uložení vašich přihlašovacích údajů a pro nastavení zobrazení obrazovky. Přihlašovací soubory cookies mají životnost dva dny a cookies pro nastavení zobrazení mají životnost jeden rok. Pokud potvrdíte možnost „Zapamatovat si mě“, vaše přihlášení bude trvat dva týdny. Pokud se ze svého účtu odhlásíte, přihlašovací cookies budou odstraněny.

Pokud upravujete nebo publikujete článek, bude ve vašem prohlížeči uložen další cookie. Tento cookie neobsahuje žádné osobní data a jednoduše označuje ID příspěvku, který jste právě upravili. Jeho platnost vyprší po 1 dni.

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Analytika

Žádná.

S kým sdílíme vaše údaje

S nikým.

Jak dlouho uchováváme vaše údaje

Pokud přidáte komentář, komentář a jeho metadata budou uchovávána po dobu neurčitou. Údaje jsou uchovávány za účelem automatického rozpoznání a schválení všech následných komentářů, místo jejich držení ve frontě moderování.

Pro uživatele, kteří se registrují na tomto webu (pokud mají tuto možnost), ukládáme také osobní údaje, které uvádějí ve svém uživatelském profilu. Všichni uživatelé mohou kdykoliv vidět, upravovat nebo smazat své osobní údaje (s výjimkou toho, že nemohou změnit své uživatelské jméno). Administrátoři webu mohou také tyto informace zobrazit a upravovat.

Jaké máte práva?

Pokud máte na tomto webu účet nebo jste zde přidali komentáře, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které o vás uchováváme, včetně všech údajů, které jste nám poskytli. Můžete také požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

Kdo z našeho týmu má přístup?

K informacím, které nám poskytnete, má přístup výhradně administrátor webu.

Kam posíláme vaše data?

Komentáře návštěvníků mohou být kontrolovány prostřednictvím automatizované služby detekce spamu, která může být umístěna v zahraničí.

Naše kontaktní údaje

Jako kontakt pro jakýkoliv Váš dotaz k ochraně osobních údajů ze strany naší společnosti můžete využít adresu moc.j1544620576mez@j1544620576mez1544620576 .

Dodatečné informace

Jak chráníme vaše osobní údaje

Přijali jsme vhodná technická a organizační opatření, abychom Vaše data dostatečně chránili s ohledem na závažnost jejich zpracování. K Vašim osobním údajům, které jsme od Vás získali, nemá přístup žádná neoprávněná osoba a nepředáváme je bez Vašeho souhlasu dalším subjektům pro další zpracování, s výjimkou externích dodavatelů zajišťujících pro naši společnost odborné agendy, jako např. účetní, daňoví nebo právní poradci, externí školitelé apod., a dále pokud to nevyžaduje zákon, nebo v případě ochrany našich právních zájmů.

Jaké máme postupy při úniku informací

V případě vzniku bezpečnostního incidentu (porušení zabezpečení osobních údajů) naše společnost cestou oprávněného zaměstnance toto porušení oznámí dozorovému úřadu (Úřad pro ochranu osobních údajů), pokud se jedná o incident rizikový pro práva a svobody fyzických osob. V každém případě ale jakýkoliv bezpečnostní incident oznamujeme subjektu údajů cestou Oznámení o narušení bezpečnosti osobních údajů, které obsahuje minimálně následující informace:

  • kontakt, kde můžete získat podrobné informace,
  • souhrnnou zprávu o události, která způsobila narušení osobních údajů,
  • odhadované datum události,
  • povahu a obsah dotčených osobních údajů,
  • pravděpodobné důsledky narušení ochrany osobních údajů pro subjekt údajů,
  • okolnosti narušení bezpečnosti osobních údajů,
  • opatření přijatá naší společností v souvislosti s narušením bezpečnosti osobních údajů a
  • opatření doporučená naší společnosti ke zmírnění možných nepříznivých účinků.

Od kterých třetích stran získáváme osobní údaje?

Nezískáváme.

Jaké automatizované rozhodnutí provádíme a/nebo profilujeme uživatelská data

Existuje jen 1 administrátor(vlastník stránek), ostatní uživatelé jsou jen návštěvníci, kteří se z důvodu vložení komentářů mohou zaregistrovat.

Informační povinnost regulovaného průmyslu

Translate »